HTML

Az én nyugdíjam

Tájékoztatás, információk a magánnyugdíj célú egyéni megtakarítások védelme érdekében, amelyek minden magánnyugdíjpénztári tag MAGÁN tulajdonát képező befektetések, akárcsak a bankszámlán elhelyezett és lekötött betétek. E jellegét mutatja, hogy ahhoz hasonlatosan örökölhető is. Magyarország jelenlegi Kormánya trükkös figyelemeltereléssel és megtévesztő nyilatkozataival igyekszik a 18 magánnyugdíjpénztárban mintegy 3 millió tag által 12 év alatt felhalmozott, mintegy 2800 milliárd(!) forintnyi befektetett vagyon törvényesített elsikkasztására. A legfontosabb tudnivaló e vagyonról, hogy mint magántulajdont, az állam nem államosíthatja, így a tagokat igyekszik meggyőzni, hogy megtakarításukat önként adják át az állami nyugdíjalapba, konkrét ellentételezés és törvényi garanciák nélkül. Ennek a tevékenységnek a megakadályozása e blog célja magánemberként.

Friss topikok

Malacpersely-felhívás!

2010.11.13. 12:00 azennyugdijam

A demonstrációra hozzátok magatokkal a magán-nyugdíjpénztári egyéni számlátokat szimbolizáló malacperselyeteket, vagy befőttesüvegeteket, benne elhelyezve néhány pénzérméteket, amelyek a magán-nyugdíjpénztári egyéni nyugdíj-megtakarításotokat szimbolizálják.
Szeretnénk, hogy ez a megtakarítás, ez a malacpersely a miénk maradjon, és a benne összegyűlt nyugdíjunk ne vesszen el, sőt tovább gyarapodjon nyugdíjas éveinkre!

A demonstráción elhangzó beszédeket, felszólalásokat taps helyett, vagy mellett persely-rázással is lehet jutalmazni!

Köszönettel:
a Szervezők

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azennyugdijam.blog.hu/api/trackback/id/tr252440938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacu11 2010.11.11. 13:09:43

Nagyon jó ötlet!(kár, hogy nem én találtam ki...) Szerintem a befőttesüveg kevés pénzzel jól csörög.. és egy spagócával nyakba is akasztható - így mindig kéznél lesz...-!
süti beállítások módosítása