HTML

Az én nyugdíjam

Tájékoztatás, információk a magánnyugdíj célú egyéni megtakarítások védelme érdekében, amelyek minden magánnyugdíjpénztári tag MAGÁN tulajdonát képező befektetések, akárcsak a bankszámlán elhelyezett és lekötött betétek. E jellegét mutatja, hogy ahhoz hasonlatosan örökölhető is. Magyarország jelenlegi Kormánya trükkös figyelemeltereléssel és megtévesztő nyilatkozataival igyekszik a 18 magánnyugdíjpénztárban mintegy 3 millió tag által 12 év alatt felhalmozott, mintegy 2800 milliárd(!) forintnyi befektetett vagyon törvényesített elsikkasztására. A legfontosabb tudnivaló e vagyonról, hogy mint magántulajdont, az állam nem államosíthatja, így a tagokat igyekszik meggyőzni, hogy megtakarításukat önként adják át az állami nyugdíjalapba, konkrét ellentételezés és törvényi garanciák nélkül. Ennek a tevékenységnek a megakadályozása e blog célja magánemberként.

Friss topikok

Országgyűlési képviselők címlistája

2010.11.14. 21:26 azennyugdijam

A mai demonstráción felkértünk Titeket a következőre:

"Arra gondoltunk, hogy talán nem jutott el nemtetszésünk a jövőnket veszélyeztető döntésekkel kapcsolatosan az általunk megválasztott képviselőkhöz. Márpedig így nem tudják Ők sem az érdekeinket képviselni. Tegyük meg hát azt a segítséget nekik, hogy küldünk egy-egy emailt röviden megfogalmazva véleményünket. Akár egy tőmondat vagy egy rövid gondolat is elég. Nem értek egyet, gondolják át, vonják vissza... Bármi jó, amiből a minket képviső Hölgyek/Urak megismerhetik véleményünket nyugdíjügyben.  Segítsük ezzel is az Ő munkájukat, hiszen egy nem reprezentatív véleményminta birtokában felelősebben tudják ők is megnyomni a helyes gombot a Parlamentben."

Az alábbi linken megtaláljátok a jelenlegi parlamenti képviselők címlistáját. A listában szereplő e-mail címek, illetve nyilvános levelezési címek az országgyűlés honlapján mindenki számára elérhetőek.

Képviselők listája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azennyugdijam.blog.hu/api/trackback/id/tr22448910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása