HTML

Az én nyugdíjam

Tájékoztatás, információk a magánnyugdíj célú egyéni megtakarítások védelme érdekében, amelyek minden magánnyugdíjpénztári tag MAGÁN tulajdonát képező befektetések, akárcsak a bankszámlán elhelyezett és lekötött betétek. E jellegét mutatja, hogy ahhoz hasonlatosan örökölhető is. Magyarország jelenlegi Kormánya trükkös figyelemeltereléssel és megtévesztő nyilatkozataival igyekszik a 18 magánnyugdíjpénztárban mintegy 3 millió tag által 12 év alatt felhalmozott, mintegy 2800 milliárd(!) forintnyi befektetett vagyon törvényesített elsikkasztására. A legfontosabb tudnivaló e vagyonról, hogy mint magántulajdont, az állam nem államosíthatja, így a tagokat igyekszik meggyőzni, hogy megtakarításukat önként adják át az állami nyugdíjalapba, konkrét ellentételezés és törvényi garanciák nélkül. Ennek a tevékenységnek a megakadályozása e blog célja magánemberként.

Friss topikok

Jognyilatkozatok - Olvasd el és használd a saját érdekedben!

2011.01.07. 12:46 azennyugdijam

Az alábbi letölthető jognyilatkozatok mind a magánpénztárnál maradókat, mind az állami rendszerbe visszalépőket segíthetik az állam által sértett érdekeik utólagos, jogi úton való érvényesítében. Ne feledd, a törvény nem tudása nem mentesít annak hatály alól!

Bármely nyilatkozatot töltöd is ki, azt a

Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ONYF

1820 Budapest

címre küldd be tértivevényes levélként.

 Tájékoztató nyilatkozattételhez - Olvasd el feltétlenül!

Pénztártagság fenntartó nyilatkozat - azok számára, akik pénztártagságuk megőrzése mellett döntenek/döntöttek.

Jogfenntartó nyilatkozat - azok számára, akik visszalépnek az állami rendszerbe.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://azennyugdijam.blog.hu/api/trackback/id/tr342567228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.