HTML

Az én nyugdíjam

Tájékoztatás, információk a magánnyugdíj célú egyéni megtakarítások védelme érdekében, amelyek minden magánnyugdíjpénztári tag MAGÁN tulajdonát képező befektetések, akárcsak a bankszámlán elhelyezett és lekötött betétek. E jellegét mutatja, hogy ahhoz hasonlatosan örökölhető is. Magyarország jelenlegi Kormánya trükkös figyelemeltereléssel és megtévesztő nyilatkozataival igyekszik a 18 magánnyugdíjpénztárban mintegy 3 millió tag által 12 év alatt felhalmozott, mintegy 2800 milliárd(!) forintnyi befektetett vagyon törvényesített elsikkasztására. A legfontosabb tudnivaló e vagyonról, hogy mint magántulajdont, az állam nem államosíthatja, így a tagokat igyekszik meggyőzni, hogy megtakarításukat önként adják át az állami nyugdíjalapba, konkrét ellentételezés és törvényi garanciák nélkül. Ennek a tevékenységnek a megakadályozása e blog célja magánemberként.

Friss topikok

Önkéntes rendezők és eszköz-felajánlók jelentkezését várjuk a december 12-i demonstrációra!

2010.12.02. 13:57 azennyugdijam

A Hősök terén megrendezésre kerülő, december 12-i vasárnapi demonstrációra várjuk önkéntes rendezők jelentkezését, akik segítenek a háttérmunkában: szórólap- és matricaosztás, helyszín rendezése, a rend fenntartása, az érkezők tájékoztatása, útbaigazítása.

Jelentkezni lehet: azennyugdijam@hotmail.com címen vagy a +36 30 555 7325 mobilszámon.

 

Az önkéntes rendezőket természetesen a demonstráció kezdete előtt, 12 és 13 óra között várjuk a helyszínen, ahol szóban is ismertetjük majd a részletes tudnivalókat!

Tekintettel arra, hogy ez egy magánkezdeményezésű demonstráció, kérjük, aki tud, saját használatra hozzon magával:

* sárga színű autós mellényt (az önkéntesek egyenöltözete ez lesz)

* csiptetős irattartót

* tollat

A jelentkezéseket folyamatosan nyomon követjük, és a jelentkezők részére természetesen visszajelzünk a részletekkel kapcsolatosan.

Várjuk azok jelentkezését is, akik az alábbi eszközök bármelyikét a demonstráció idejére rendelkezésünkre tudják bocsájtani:

* 1 db 3,5 t platós ponyvás teherautó, oldalt felhajtható ponyvával (színpad céljára)

* professzionális erősítők (azaz nem házimozi), hangfalak, hangszóró és jelvezetékek, mikrofonok(nem karaoke), mikrofonállványok, 220 voltos elosztók, valamint  220 Voltos aggregátorok a működtetésükhöz (kisteljesítményű is). Hozzávetőlegesen 5000 wattnyi hangteljesítményhez

* kemping asztalok (15 db) és nejlon fóliák a takarásukhoz

* várjuk olyan önkéntes videósok jelentkezését, akik saját készülékükkel rögzítenék az eseményt és a későbbiekben dijmentesen a szervezők rendelkezésére bocsájtják

Köszönettel: A Szervezők

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azennyugdijam.blog.hu/api/trackback/id/tr622488444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abszint8 2010.12.08. 09:21:40

Szia Apus,
Holnap olvastam egy új jogszabályt,
ami szerint az automatáknál pénzkivételkor automatikusan átirányítják a kikért pénz 60%-át. Ne aggódj, ezért nem tudtad felvenni a 10 ezret, csak 4-et, de látod, semmi baj!
Ez visszamenőleg érvényes, tegnaptól.
Tehát ne félj, az még a tiéd, csak mások használják. Ha kiadnák neked, csak azok a rusnya kereskedők elvennék tőled. Így viszont megvédenek téged és a pénzedet.
Szabad választásod van persze: ha mégis ki akarod venni az összes pénzt, akkor megteheted, csak be kell menned a bankba, és nyilatkozni, hogy az egészet ki akarod venni. Ennek semmi akadálya, a kezelési költség pedig a kivenni kívánt összeg 60%-a. A családod adatait is meg kell adni.
Még egy reform is belekerült: az átirányított 60%-odat örökölheted a saját halálod után.
Szép álmokat! Anyus

Abszint8 2010.12.08. 09:34:08

@Abszint8: bocs, ezt nem ide szántam! (Hiába, életem első hozzászólása volt...)
süti beállítások módosítása