HTML

Az én nyugdíjam

Tájékoztatás, információk a magánnyugdíj célú egyéni megtakarítások védelme érdekében, amelyek minden magánnyugdíjpénztári tag MAGÁN tulajdonát képező befektetések, akárcsak a bankszámlán elhelyezett és lekötött betétek. E jellegét mutatja, hogy ahhoz hasonlatosan örökölhető is. Magyarország jelenlegi Kormánya trükkös figyelemeltereléssel és megtévesztő nyilatkozataival igyekszik a 18 magánnyugdíjpénztárban mintegy 3 millió tag által 12 év alatt felhalmozott, mintegy 2800 milliárd(!) forintnyi befektetett vagyon törvényesített elsikkasztására. A legfontosabb tudnivaló e vagyonról, hogy mint magántulajdont, az állam nem államosíthatja, így a tagokat igyekszik meggyőzni, hogy megtakarításukat önként adják át az állami nyugdíjalapba, konkrét ellentételezés és törvényi garanciák nélkül. Ennek a tevékenységnek a megakadályozása e blog célja magánemberként.

Friss topikok

A pesti humor szeretett SP-nk

2011.01.14. 11:19 Kegyu452

A legújabb vicc.

 

A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben takarít, közben egy darab szaros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz és látja, hogy az a lichthofon keresztül éppen az elnök ablakán repül be.

Odarohan a titkárságra és elmondja mi történt kéri, hogy még mielőtt baj történik, csempésszék ki a papírt.

A titkárnő bemegy, majd kijön: késő, az elnök úr már aláírta.

 

2 komment

Címkék: vicc nyugdíj elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://azennyugdijam.blog.hu/api/trackback/id/tr32582979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Akula 2011.01.27. 14:01:44

Szia!

Nagyon jó a blogod! Szeretnék vitaindítónak egy témát: Mi a túróra várt mostanáig, aki mostanában nyilatkozik?! Én ünnepek között elintéztem, nulla darab ember volt előttem a sorban! Esküszöm, még a jó dolgokban sem tudunk összefogni. Most olvasom, hogy bőven 50000 felett jár a maradók száma, ekkora vehemenciával ez idő alatt kb. 5-600 ezren nyilatkozhattunk volna, és akkor az OVI-Matolcsy "nagy ötlete" úgy bukott volna, mint Rottenbiller! Ennyi szavazattal kormányt lehet buktatni.

csikóhalacska 2011.02.02. 15:29:07

@Dr. Akula: Én úgy tudom, hogy a közalkalmazottak meg lettek fenyegetve, hogy ha maradnak MNYP tagok elvesztik az állásukat... egy ismerősöm pedig azért vacilált, mert arra várt hátha mondanak valami jót is az állami rendszerről, de mást se hallott, mint a MNYP-ak szapulását, az állami mellett pedig semmit azon kívül, hogy bízzon Orbán Viktorban. És aki lusta volt utána nézni mi az előnyös neki, akinek kényelmesebb volt abban hinni ami a tv-ből folyik, az így járt...
süti beállítások módosítása